MENU
X

Wie wij zijn? Marc-Jan Hollenberg en Mirjam de Boer. Wakkermakers. Bewustmakers. Begeleiders van groeiers en bloeiers. Inspirators en specialisten in persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan altijd voor maatwerk met diepgang. We richten op ons vooruitgang en zetten jou centraal. We zijn toegankelijk, praktisch, persoonlijk, nuchter en leveren impact. Want aan mooie verhalen heeft niemand iets. Je moet er wel echt iets mee kunnen! Wij gaan voor duurzaam resultaat. Met echtheid en in verbinding. In verbinding met jou. Want in contact kan echt alles. Kun jij echt alles. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor.

Powered by

ontspannenddaadkracht.nl is powered bij iDDD Company. iDDD Company werkt volgens de zelfontwikkelde iDoDareDream© filosofie: een praktische bundeling van krachtige principes die je helpen bij het nemen van alle beslissingen die je moet nemen. Je stelt zelf je droomambitie op, bepaalt je waarden en overtuigingen, je uitgangspunten en vaardigheden. Dit alles is gebundeld in de zogenaamde ‘iDDD LifeNavigator©‘. Een nieuwe manier om naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Het is een soort handzame ‘lens’ in jezelf, waardoor je de wereld waarneemt. De iDDD LifeNavigator© zorgt voor scherpe waarneming die echt bij jou past, zodat je de juiste informatie kunt oppikken uit de enorme hoeveelheid informatie die elke dag op je afkomt. Hierdoor wordt het makkelijk om elke keer de juiste beslissingen te nemen die past bij de richting die je op wilt. Zo wordt het echt onderdeel van je dagelijks leven.

Wat onze eigen droomambitie is? Wij brengen een beweging op gang van mensen die hun droomambitie dóen. Niet zomaar praten over je dromen, maar je dromen echt dóen! Leven met ontspannen daadkracht betekent dat je leeft volgens de waarden en principes die bij je passen. En dat je aan de juiste droomambitie bouwt. Jóuw droomambitie!

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?