MENU
X

online training de LifeNavigator©

Online training De LifeNavigator©

Word je eigen lifecoach met de meest impactvolle online-training van Nederland: De LifeNavigator© Online-training! Aan de hand van 28 video’s word je stap voor stap meegenomen in jouw eigen persoonlijke ontwikkelingsreis. Alsof je in de trainingszaal bent, maar dan waar en wanneer het jou uitkomt.

De eerste 5 video’s zijn gratis!
Dus als je nieuwsgierig bent naar hoe De LifeNavigator© Online-training impact kan hebben, neem dan alvast een kijkje! Ontdek hoe het bijdraagt aan een succesvol leven. Hoe je bewuster keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen. Hoe deze online training je kan ondersteunen in jouw groei en levensgeluk.

In de eerste 5 video’s nemen we je mee in WAT deze praktische Online-training inhoudt, voor WIE de training bedoeld is, HOE de training is opgebouwd en vooral WAT het jou gaat brengen in jouw leven. Zo krijg je dus een goede indruk van wat het ‘beeld en geluid’ bij het boek De LifeNavigator© betekent. Laat je inspireren! Als je denkt ‘dát is wat ik wil!‘, bestel dan nú meteen de training en maak van jouw leven een meesterstuk!

 • Deel 1 – Episode 1 | Welkom bij de LifeNavigator© Online training!

  Welkom! Dankjewel dat je gekozen hebt voor De LifeNavigator© Online-training Online-training als lifecoach om succesvol door jouw leven te navigeren. In deze […]

  bekijk video
 • Deel 1 – Episode 2 | Introductie de LifeNavigator© Online Training

  Jij denkt vast wel eens na over jouw leven. En je wilt misschien wel een succesvol leven. Een vitaal leven. […]

  bekijk video
 • Deel 1 – Episode 3 | Voor wie is De LifeNavigator© Online Training?

  Deze training is vooral bedoeld voor mensen die zelfstandig aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Ondersteund door heldere video’s en […]

  bekijk video
 • Deel 1 – Episode 4 | Waarom en wat?

  Wat kan je met De LifeNavigator© Online-training? Nou, ik durf te zeggen héél veel! Maar de kern is: als je […]

  bekijk video
 • Deel 1 – Episode 5 | Start van jouw LifeNavigator©

  We gaan aan de slag! Ik ga je meenemen in de uitleg van De LifeNavigator© lens. Ik doe dat vanuit […]

  bekijk video

Wat kost de Online Training?

De investering voor De LifeNavigator© Online-training bedraagt € 295,- (incl. 21% BTW, €244,- excl. BTW). Je krijgt het boek De LifeNavigator© t.w.v. €29,50 gratis bij de online training!

Op zoek naar meer succes, rust en plezier? Bewust werken aan jezelf? Geïnteresseerd in jouw persoonlijke ontwikkeling? Je wilt jouw leven beter vorm geven in lijn met wat jíj wilt? Bestel dan nu De LifeNavigator© Online-training en ervaar meteen de positieve effecten van de meest impactvolle online-training van Nederland.

inschrijven

Inschrijven voor de online training LifeNavigator©

Zet vandaag nog de eerste stap. De eerste is altijd de belangrijkste…

Mijn gegevens:

Heb je een vraag?
close slider
 • Waarmee kunnen we je helpen?