MENU
X

G.E.L.U.K.© in de praktijk

Op dit moment draaien we het G.E.L.U.K.©-programma bij diverse klanten en wordt er volop gewerkt aan de definitieve invulling van het voor een breder publiek. Maar op deze pagina vind je alvast wat achtergrondinformatie en je kunt ons altijd tussentijds contacten mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, mail gerust naar: mirjam@iddd.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

De basisgedachte van het G.E.L.U.K.©-programma is dat alle gedrag, leren, veranderen en transformeren stemmingafhankelijk is. Met andere woorden, je doet, leert, verandert en transformeert zoals je je voelt. Helaas zien en spreken we veel mensen die in ‘verzwakkende stemmingen en gevoelens’ hun leven leiden. Velen zeggen ons bovengemiddeld ontevreden, moe, lusteloos, futloos, ongemotiveerd, ongeïnspireerd, mat, verdrietig, treurig, angstig, onzeker, boos, gefrustreerd, schuldig, eenzaam, niet in contact met anderen en zichzelf, opgejaagd, hyper, rusteloos, geprikkeld, niet geliefd, verzwakt, ongezond en niet fit te voelen. Dat verontrust ons. Want als we vragen hoe zou je je het allerliefste willen voelen als je het maar in één woord mag zeggen? Velen zeggen dan “ik wil me ‘gewoon gelukkig’ voelen!”.

HET G.E.L.U.K. PROGRAMMA
Dit heeft ons geïnspireerd om onze kennis en ervaring in te zetten om een bruikbaar concept te maken voor mensen die zichzélf in steeds meer versterkende stemmingen en gevoelens willen brengen, waardoor zij zich steeds gelukkiger gaan voelen. Wij hebben dit het G.E.L.U.K.© programma genoemd.

G.E.L.U.K.©is het acroniem van de stemmingen Gezond, Energiek, Liefdevol, Uitgerust, Krachtig.

We zullen toelichten wat wij daar onder verstaan en wat je concreet kunt doen om deze stemmingen te activeren in jezelf. Ook vertellen we hoe we vanuit iDDD Company dit gaan realiseren in samenwerking met onze partners iGoFit | MijnLeefstijlPlan en De Relaxplek. Ons platform www.ontspannendaadkracht.nl is de virtuele plek van waaruit wij onze gezamenlijke sterkten bundelen en aanbieden aan bedrijven en individuen die een gelukkig leven willen creëren. Ieders diensten, zowel online als offline (in onze eigen locaties of op locatie), worden afgestemd op de vraag en behoeften van onze opdrachtgevers en deelnemers.

Belangrijk om te noemen is dat wij geen gouden bergen en moeiteloze actie beloven. Wij zijn realistisch genoeg dat geluk je niet komt aanwaaien. Ook begrijpen wij vanuit onze eigen levenservaring dat niet leuke ervaringen bij het leven horen. Dat het onvermijdelijk is dat je soms iets overkomt waar je echt niet op zit te wachten en wat gewoonweg niet te voorkomen is. Waar wij wel in geloven is dat er altijd verschillende manieren zijn hoe om te gaan met dit soort situaties. Je hebt verzwakkende en versterkende manieren. Je kunt de afslag nemen van het slachtoffer om vervolgens als knoeier door het leven te gaan en je kunt de afslag nemen om jezelf van stoeier naar groeier en zelfs bloeier te ontwikkelen.

De grote vraag en behoefte van velen is: HOE neem ik de afslag richting groeier en bloeier, ook al moet ik daar even een stoeier voor zijn. Wij geven verschillende concrete denk-, voel- en doepatronen die mensen zich eigen kunnen maken, waardoor zij veel meer grip gaan krijgen op hun stemmingen en daarmee op hun gedrag, manier van leren, veranderen en transformeren. En dus hun gevoel van ‘gewoon gelukkig zijn’, in de betekenis die voor hen waar is. Dit heeft zeer grote invloed op je leven en hoe je je leven ervaart. Immers, niets heeft betekenis behalve de betekenis die jij er zelf aan geeft.

DRIE PERSPECTIEVEN
In het G.E.L.U.K.©-concept draait het om het vergroten van je bewustzijn vanuit drie perspectieven:

– persoonlijke ontwikkeling (mentaal-emotioneel, persoonlijk leiderschap en communicatie) | iDDD Company

– persoonlijke leefstijl (vitaliteit, bewegen, voeding) | iGoFit – MijnleefstijlPlan

– yoga en mindfulness (body, mind en soul) | De Relaxplek

Zodra je ergens meer bewust van bent geworden ontstaat er een concreet keuzemoment: of je laat het zoals het is, of je past iets aan waardoor er een ander effect ontstaat in hoe je je voelt. Wij ondersteunen mensen bij dit keuzeproces én groeiproces. We rijken inzicht in het proces van beslissen en keuzes maken aan, geven concrete praktijkoefeningen en opdrachten (online en offline) en begeleiden en inspireren met groepsworkshops en persoonlijke begeleiding in real life de deelnemers bij hun groeiproces. Om ervoor te zorgen dat deelnemers zo goed mogelijk hun proces kunnen doorlopen, faciliteren wij hun werkgevers om dit ook op het werk mogelijk te maken. Deelnemers doorlopen een traject afgestemd op hun behoeften, waarbij een deel zelfwerkzaamheid in privétijd hoort en waarbij een deel in de tijd van de werkgever plaatsvindt.

Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over dit unieke programma en hoe wij samen met de drie partners de diverse programma’s aan gaan bieden. Maar ondertussen kun je al contact met ons opnemen voor vragen of voor meer informatie door onderstaande formulier in te vullen.

Contact

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?