MENU
X

premium programma ‘Genieters van het Leven©

Persoonlijke ontwikkeling is een proces. En bij de een duurt dat proces wat langer dan bij de ander. Voor iedereen is dat anders. En eigenlijk verdien je het toch ook om je hele leven lang tijd aan jezelf te besteden? Tijd voor jezelf te maken? Aan je eigen dromen te bouwen? Daarom hebben wij het Genieters van het Leven© premium programma ontwikkeld. Een waardevol en  compleet totaalpakket!

Dit is wat je krijgt:

 • De LifeNavigator© Online (inclusief het boek De LifeNavigator©)
 • 4-daagse De LifeNavigator©training aan zee
 • 2 keer deelname aan de iDDD GroeiDag©met jouw eigen groeivraag
 • 1 keer een coachingsgesprek met Marc-Jan of Mirjam (1,5 uur in Castricum aan Zee)
 • 7 extra premium voordelen voor jou en je vrienden

Dit is wat het kost:

Dit premium programma brengt jou ook een aantrekkelijk financieel voordeel! De afzonderlijke onderdelen hebben een waarde van €2.475,- incl 21% BTW. Ga je voor het premium programma Genieters van het Leven©, dan bieden we je dit aan voor de speciale prijs van €1.885,- incl. 21% BTW. Dit betekent dus dat je een coachingsgesprek, deelname aan een iDDD GroeiDag© en het boek De LifeNavigator helemaal gratis krijgt. Een voordeel van maar liefst bijna €600,-. je krijgt nog een aantal zeer interessante voordelen. Lees gauw verder op deze pagina!

De 7 voordelen voor de Genieters van het Leven© 

Een leven lang werken aan jezelf stop je natuurlijk nooit, daarom word je automatisch lid van de ‘Genieters van het Leven©‘. Een groep mensen die allemaal werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en een gelukkig leven. Mensen met wie je samen nog meer kunt genieten. Met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Aan wie je vragen kunt stellen. Die je om advies kunt vragen. Uiteraard als jij dat wilt natuurlijk! Het lidmaatschap is het eerste jaar gratis (daarna €50,-) en heeft 7 aantrekkelijke voordelen:

 1. 5% korting op alle openinschrijvingstrainingen en onlinetrainingen van iDDD Company voor jou en 5 van je vrienden/vriendinnen.
 2. 25% korting op het boek De LifeNavigator©verstuurd in cadeauverpakking, een persoonlijk kaartje met jouw tekst en de mogelijkheid om het te verzenden naar degene aan wie jij het boek cadeau wilt doen.
 3. In de zomer (juli/augustus) gratis uitnodiging voor de Genieters van het Leven©Beach BBQ in Castricum aan Zee.
 4. 1 x per jaar (12 maanden na het starten van je Genieters van het Leven©ontwikkelingspad) gratis Genieters van het Leven© VierDag. Eens per kwartaal een zondagmiddag met andere Genieters van het Leven© die een jaar bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling.
 5. Gratis inspiratie en blogs speciaal voor de Genieters van het Leven©.
 6. Gratis deelname aan de besloten Facebookgroep Genieters van het Leven©.
 7. Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Oók voordeel voor oud-deelnemers De LifeNavigator© groeitraining

Heb je De LifeNavigator© groeitraining al gevolgd en wil je ook lid worden van de ‘Genieters van het Leven©‘? Dat kan! Je bent meer dan welkom. Ook voor jou hebben we een speciale aanbieding gemaakt. Je krijgt het hele pakket (uiteraard zonder De LifeNavigator© groeitraining – want die heb je al gevolgd 😉 ), met 30% korting. Dat betekent dat je maar €750,- betaalt i.p.v. €1.080,- (incl. BTW). En uiteraard zijn de 7 voordelen ook voor jou van toepassing!

Dus, Geniet van en voor het Leven!

Inschrijven

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
 • Waarmee kunnen we je helpen?