MENU
X

Voorwaarden voor veranderen #15 – Versnellen

Blogs, vlogs & video's | 1 maart 2018

Voorwaarden voor veranderen #15 – Versnellen

De letter ‘V’ speelt een heel belangrijke rol in veranderingen. De laatste ‘V’ is die van de ‘Versnellen’. De laatste stap om tot een duurzame verandering te komen en te blijven, van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam!

Belangrijke levensvragen

De twee belangrijkste vragen in je leven zijn misschien wel de volgende. Wat is jouw droom? En wie ben je? Droom jij er ook van om te ontdekken wie je echt bent? Met deze vraag mag je elke dag, je hele leven, bezig zijn. Want wat is nou mooier dan ontdekken wie je echt bent. Wat je potentieel is. Welke dromen je hebt. En deze dan waar te maken! Wat is mooier dan het werken aan groeien. Aan ontwikkeling. Aan verandering. Aan verbetering.

Versnellen

Als de verandering succesvol ingezet is ga je merken dat je in de versnelling komt. En dit is misschien wel de beste manier en het beste middel om voor jezelf te komen bij wie je echt bent. Je wordt steeds meer onbewust bekwaam. Of het nou gaat om vaardigheden. Of om leven naar je waarden. Of zelfs om leven volgens je droomambitie. Iedereen die leeft in lijn met wie ze echt zijn, zijn gelukkig. Dat hoor en zie ik elke keer weer. En wie wil er nu niet gelukkig zijn? Een gelukkig leven leven?

Waarom zou je wachten?

Dus sta vandaag eens stil bij de vragen: wat is jouw droom en wie ben jij? Het is niet altijd makkelijk om hier een antwoord op te vinden. Onthoud hierbij 1 ding: het grootste obstakel hierin ben je zelf. Dat zijn niet de omstandigheden of andere dingen buiten jezelf. En onthoud ook dat alles wat je nodig hebt om hiermee om te (kunnen) gaan ook in jezelf zit: dat zijn je resources. Wordt je bewust en kom in actie: iDo!

Veel plezier, succes, geniet van het leven en van deze mooie ontdekkingsreis, elke dag!

Grote groet,
Marc-Jan

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?