MENU
X

Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen

Blogs, vlogs & video's | 6 november 2018

Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen

Persoonlijke ontwikkeling is iets heel persoonlijks. De naam zegt het natuurlijk al. Het gaat over jezelf. Op een manier die bij JOU past. Voor de een is het fijn om in zijn of haar eigen tijd bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Wanneer het uitkomt. Waar het uitkomt. Terwijl de ander het veel fijner vindt om in een groep aan belangrijke thema’s te werken. Omdat iedereen ervaringen meebrengt en omdat iedereen wel met iets worstelt. Het gevoel ‘ik ben niet de enige!’, kan heel fijn zijn. En veel inzicht geven over je eigen persoonlijke situatie en ontwikkeling.

Een boek

Er zijn heel veel boeken verschenen over het onderwerp persoonlijke ontwikkeling. Boeken waarin thema’s als work-life balance, meer innerlijke rust, het maken van keuzes, het aangeven van je eigen grenzen en liefde voor jezelf voorbij komen. Maar hoe pas je dit nou echt toe? Want erover lezen is 1 ding. Het toepasbaar maken en integreren in je leven is iets anders. Daarom heeft Marc-Jan Hollenberg het boek ‘De LifeNavigator©’  geschreven. HET boek dat persoonlijke ontwikkeling ook echt praktisch maakt. Want dat wil je toch? Het boek neemt je mee in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Het is jouw virtuele coach en levensgids. Altijd en overal beschikbaar om je te helpen groeien. Door de LifeNavigator©‘lens’ leer je op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken en te reflecteren. Zo leer je onder andere hoe je inzicht krijgt in de volgende belangrijke vragen in je leven:

  • Waar ga je voor? Wat is je droomambitie?
  • Welke doelen stel je voor jezelf die dit mogelijk maken?
  • Wie ben je als persoon en wat vind je belangrijk?
  • Welke hulpbronnen heb je tot je beschikking en hoe kun je daar gebruik van maken?
  • Hoe integreer je dit in jouw leven op een manier die bij je past?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek? Hier vind je meer informatie!

Een online training

Als je meer begeleiding fijn vindt, is er een online training. Beeld en geluid bij het boek (dat je er dus gewoon bij krijgt). De LifeNavigator© Online-training is er eentje die echt impact heeft en waarmee je je eigen life coach wordt. Want het is een training waar je de rest van je leven ook echt iets aan hebt. De 28 video’s nemen je stap voor stap mee in jouw eigen persoonlijke ontwikkelingsreis. Die reis ziet er voor iedereen uit. En op deze manier kun je de reis maken in jouw eigen tempo op een plek die voor jou vertrouwd en veilig voelt. 

Wil je weten hoe de online training bij kan dragen aan jouw groei en geluk? Bekijk dan alvast (gratis) de eerste 5 video’s. Daarin nemen we je mee in WAT de training inhoudt, voor WIE de training geschikt is, HOE het allemaal werkt en WAT het je op gaat leveren. De video’s vindt je hier!

De training

En natuurlijk is er ook een training! Een 4 daagse groeitraining (2x 2 dagen), waarin je met een kleine groep werkt aan je eigen groei en ontwikkeling. Waarin je met jezelf aan de slag gaat. Op een praktische manier, met impact! Waarin je leert om echt verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Waar je leert om jouw leven meer in balans te brengen (minder stress!). Met meer plezier en vanuit innerlijk rust te genieten. Waarin je antwoord krijgt op de vraag wat je droomambitie is. Waar je voor gaat.

Dus als je het fijn vindt om meer begeleiding te krijgen en om met gelijkgestemden aan de slag te gaan met jezelf en je eigen vragen dan is de training misschien wel iets voor jou! De LifeNavigator© groeitraining helpt je bij het vinden van een antwoord op alle vragen die je hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een leven wat bij jóu past.

Meer weten over de training? Hier vind je alle informatie! 

Wil je weten wat anderen van de training vonden? Hun ervaringen vindt je hier.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of twijfel je over wat het beste bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op. Want in contact kan alles! 

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?