MENU
X

Een wereld vol kansen!

Blogs, vlogs & video's | 27 februari 2018

Een wereld vol kansen!

Wij leven in een wereld boordevol kansen. Regelmatig komt er eentje voorbij vliegen. In de vorm van een kubieke centimeter KANS om precies te zijn. Sommige mensen hebben het helemaal niet in de gaten. Die zijn te druk of te gespannen en zien ze niet voorbij komen. Ongezien gaan ze er dan weer voorbij. Onopgemerkt. Voor deze mensen blijft het leven zoals het is. De kansen gaan aan hun voorbij.

Andere mensen kijken wel op. Zijn alert op wat er om hen heen gebeurt. Ze zien een KANS aankomen en denken ‘Daar gaat er een! Een kubieke centimer KANS!’. Ze kijken en kijken en kijken. Ze blijven kijken tot de kans uit het zicht verdwenen is. Ook voor deze mensen blijft het leven zoals het is. De kans gaan ook aan hen voorbij.

Ook zijn er mensen die de kubieke centimeter KANS zien aankomen. En voordat een ander iets kan doen, komen zij al in actie: HEBBEN. Zij grijpen die KANS. Zonder aarzeling gaan ze ervoor.

Wat deze mensen zo anders maakt dan anderen? Ze weten wie ze zijn, waar ze voor staan en wat hun droomambitie is. Wil jij de kansen ook zien aankomen? Hier vind je meer informatie over De LifeNavigator. Misschien is dit wel jouw kubieke centimeter KANS 😉

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?