MENU
X

Oogsten DLN training 3-2018

Deelnemers aan het woord | 19 november 2018

Oogsten DLN training 3-2018

Dit is wat anderen na de training mee naar huis nemen.

Het heeft me handvatten en hulpmiddelen gegeven hoe ik meer zelfverzekerdheid kan krijgen. Door meer kennis te geven hoe dingen werken. Ook heeft het me inzicht gegeven over mijn eigen waarden en overtuigingen. Hierdoor kan ik betere keuzes maken in mijn werk en privéleven.

Ik weet hierdoor dat ik nu op de goede plek zit op mijn werk, en ik probeer me nog niet druk te maken over wat nog gaat komen. Ik heb daar toch geen invloed op. Stap voor stap, dag voor dag. Door de lijst van resources te maken, weet ik hoe ik op stressmomenten mezelf kan ontspannen, heel fijn! Ik dacht dat een droomambitie heel concreet moest zijn en scherp, ik weet nu dat hij ook best een beetje vaag mag zijn. De droomambitie ontwikkelt zich naar steeds concreter. De waarneemposities kan ik heel handig inzetten. Fouten maken=groeien. Ik mag dus fouten maken 😊

Ik heb gekregen over familiesystemen. Stemmingen zijn besmettelijk, goed om te weten. De theorie over identiteit (zelf-ego) vond ik een eyeopener. Als laatste: Als EMDR helpt, zou het fantastisch zijn! Ik kan niet wachten om daar achter te komen..

Ik kan betere keuzes maken a.d.h.v. mijn eigen waarden. Ik kan de waarneemposities gebruiken om dingen vanaf een andere kant te bekijken. Ik kan mijn resources inzetten bij stress en me beter ontspannen. Als ik feedback geef als er iets gebeurt wat bij mij niet goed voelt, kom ik voor mezelf op, dit zorgt meteen voor een goed gevoel en levert me ook zelfvertrouwen op. 

Ik had echt het gevoel dat er naar me geluisterd werd en vond het fijn dat jullie op al mijn vragen bevestigend antwoorden dat deze training alle antwoorden gaf. En dat was ook zo. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Een verrijking voor mijn leven. Het eerste moment op de eerste dag was even onwennig en spannend. Daarna voelde het als een warm bad. Theorie en praktijk in balans, heerlijke locatie, fijne mensen.

Meer ervaringen van anderen lezen? Dat kan hier.

Meer informatie over de training? Vind je hier!

contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

Heb je een vraag?
close slider
  • Waarmee kunnen we je helpen?